Hoe werkt TADAAM?

TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie, dus je hebt geen coax of vDSL kabels meer nodig. Dat is handig, want zo kan je gewoon eenvoudig zelf je internet en TV installeren. Geen gedoe met weken wachten op je nieuwe internetprovider.

Het TADAAM-pakket bestaat uit een modem en een TV Box. De modem van TADAAM is draadloos verbonden met het mobiele netwerk en voorziet je van draadloos plug-and-play internet overal in België en wanneer je maar wil. Hoe? Onze modem zet 4G-signaal (of 5G-signaal) om in WiFi. Niet zeker of er op jouw locatie voldoende mobiel bereik is? Contacteer dan onze support en vraag het na.

De TV Box heeft de ideale software voor de ultieme plug-and-play-ervaring. Je hoeft enkel de TV Box te verbinden met het TADAAM-netwerk en je TV en… genieten maar. Je kan ook de TADAAM app rechtstreeks op je smart toestellen installeren.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen